Amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice

Amenajarea aleilor

Amenajarea aleilor

Amenajarea unei alei in gradina pare o operatiune simpla. Din nefericire, nu este deloc asa. In multe cazuri, aleile ascund instalatii electrice sau de irigatie. Din acest motiv solul trebuie sa aiba o anumita consistenta, de aceea trebuie pregatit solul inainte iar pavajele au nevoie de un suport adecvat. S.C. Zambet de Primavara S.R.L. va ofera servicii de proiectare, amenajare si intretinere a aleilor, cu ajutorul personalului calificat de care dispune.

Pentru detalii suplimentare despre amenajarea aleilor cu pavele, amenjarea aleilor cu piatra, amenajarea aleilor cu pavaje ecologice si pentru alte operatiuni din aceasta gama va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact sau la numerele afisate mai jos,  prin e-mail sau folosind formularul din pagina de contact.

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
va ofera urmatoarea gama de servicii: amenajarea gazonului, intretinerea gazonului, plantarea pomilor si plantelor, amenajarea de pergole, leagane si foisoare, amenajari sisteme de irigatie, amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice, intretinerea livezilor si copacilor ornamentali,
servicii de deszapezire.

Zambet de Primavara - logoC.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015
Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

 Investete in oameni

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

 

Comments are closed