Amenajarea teraselor, fantanilor, reliefului

 

Amenajarea teraselor

Amenajarea teraselor

Amenajarea teraselor din piatra

Amenajarea teraselor din piatră poate fi realizata cu ajutorul personalului specializat al firmei noastre. S.C. Zambet de Primavara S.R.L. va poate proiecta si amenaja terasa sau, va poate sprijini cu sfaturi, idei pentru amenajarea acesteia. Terasele din piatra naturala sunt foarte moderne chiar daca pastreaza, totodata, o eleganta clasica. Acestea sunt prietenoase cu mediul inconjurator, foarte durabile si usor de intretinut, atunci cand esti dispus sa respecti instructiunile de ingrijire ale fiecarui material folosit.

 

 

Amenajarea fantanilor arteziene
Amenajare fantani arteziene Suceava

Amenajare fantani arteziene Suceava

Amenajarea fântânilor arteziene poate fi realizata cu ajutorul personalului specializat al firmei noastre. S.C. Zambet de Primavara S.R.L. va poate proiecta si amenaja o fântână arteziană sau, va poate sprijini cu sfaturi, idei pentru amenajarea acesteia.  Un mod minunat pentru revitalizarea gradinii dvs.este instalarea unei fantani de gradina sau a unui mic lac. Aceste imbunatatiri sunt relaxante si placute din punct de vedere estetic. Instalarea unei fantani de gradina poate fi foarte simpla, relativ economica si va contribui in mod semnificativ la atmosfera curtii dvs. Fantanile pentru gradini sunt fantani artistice si artizanale. Oricine intentioneaza sa realizeze o gradina frumoasa in mediul extern al propriei locuinte trebuie sa se concentreze asupra alegerii plantelor si florilor insa trebuie sa aleaga cu atentie accesoriile si elementele complementare decorarii care se potrivesc cel mai bine nevoilor sale

 

 

Amenajarea reliefului montan
Amenajare peisaj montan in gradina Suceava

Amenajare peisaj montan in gradina Suceava

Amenajarea reliefului  poate fi realizata cu ajutorul personalului specializat al firmei noastre. S.C. Zambet de Primavara S.R.L. va poate proiecta si amenaja o o zonă cu relief montan sau, va poate sprijini cu sfaturi, idei pentru amenajarea acesteia.

 

 

 

 

 

Pentru detalii suplimentare despre amenajarea teraselor din piatra, amenjarea fantanilor arteziene, amenajarea reliefului montan si pentru alte operatiuni din aceasta gama va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact sau la numerele afisate mai jos,  prin e-mail sau folosind formularul din pagina de contact.

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
va ofera urmatoarea gama de servicii: amenajarea gazonului, intretinerea gazonului, plantarea pomilor si plantelor, amenajarea de pergole, leagane si foisoare, amenajari sisteme de irigatie, amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice, intretinerea livezilor si copacilor ornamentali,
servicii de deszapezire.

Zambet de Primavara - logo

C.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015

Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

 

 Investete in oameni

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Comments are closed