Despre noi

Despre Zambet de Primavara S.R.L. Suceava

 

Amenajare gazon Suceava

Despre Zambet de Primavara

S.C. Zambet de Primavara S.R.L. vine sa realizeze un vis al fiecaruia in domeniul amenajarii spatiilor verzi, printr-un proiect cofinantat de Fondul Social European.
Cu utilaje profesionale si oameni bine pregatiti, noi am ales sa avem grija de spatiul verde din jurul dumneavoastra, din fata casei sau a pensiunii, din parcuri sau din curtea scolii si a altor institutii.

Putem fi un partener de incredere al tuturor care apeleaza la serviciile noastre, deoarece gradina, parcul dvs poate fi personalizat in functie de domeniul dvs., de activitate si de dorintele dvs.

Aceasta implica, profesionalism, corectitudine, respect, pasiune si calitate.
Executam lucrari de amenajare si intretinere spatii verzi, gradini, gazon prin insamantare, gazon rulou, aranjamente flori, iazuri si cascade, alpinarii, stancarii, sisteme de irigat, manuale si computerizate. Cosim iarba si buruienile mecanic, tundem gazonul cu masini profesionale, tratam, taiem si cosmetizam pomi si plante.

Detalii contact:

Zambet de Primavara - logo

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
C.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015

Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

S.C. Zambet de Primavara S.R.L. este o societate infiintata cu ajutorul fondurilor europene. Mai jos sunt trecute detaliile proiectului european.

 Investete in oameni

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

 

Pentru detalii suplimentare despre amenajarea gazonului si pentru alte operatiuni din aceasta gama va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact sau la numerele afisate mai jos,  prin e-mail sau folosind formularul din pagina de contact.

Comments are closed