Intretinerea livezilor cu pomi fructiferi

S.C. ZambetDePrimavara S.R.L. va ofera servicii de intretinere a livezilor cu pomi fructiferi (curatarea pomilor, taierea acestora, aplicarea de tratamente impotriva daunatorilor si a bolilor pe care

Ingrijirea pomilor fructiferi

Ingrijirea pomilor fructiferi

pomii fructiferi le pot dezvolta).

Luna martie este o luna de o importanta cruciala pentru plantarea pomilor, a arbustilor fructiferi si a celor ornamentali. Tot in aceasta perioada se realizeaza toaletarea copacilor, varuirea trunchiurilor cu var pentru a elimina astfel, ouale daunatorilor din scoarta pomilor. În funcţie de forma dorită a coroanei, se realizeaza tăierile pentru formarea acesteia. Potrivit specialiştilor în pomicultură, formarea unei coroane se realizează în 3-4 ani de la plantare, prin diverse operaţii de modificare a poziţiei de creştere a ramurilor şi lăstarilor (aplecare, arcuire etc.), prin tăieri propriu-zise, prin scurtări sau suprimări de ramuri.

Pentru toate operatiunile de ingrijire a pomilor fructiferi, S.C. ZambetDePrimavara S.R.L. va pune la dispozitie expertiza in domeniu, oameni si echipament specializat.

Pentru detalii suplimentare despre intretinerea gazonului si pentru alte operatiuni din aceasta gama va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact sau la numerele afisate mai jos,  prin e-mail sau folosind formularul din pagina de contact.

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
va ofera urmatoarea gama de servicii: amenajarea gazonului, intretinerea gazonului, plantarea pomilor si plantelor, amenajarea de pergole, leagane si foisoare, amenajari sisteme de irigatie, amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice, intretinerea livezilor si copacilor ornamentali, servicii de deszapezire.

Zambet de Primavara - logo

C.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015
Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

 Investete in oameni

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Comments are closed