Plantarea pomilor si plantelor

S.C. Zambet de Primavara S.R.L. ofera servicii de plantare a florilor, ai pomilor fructiferi, ai arbustilor si nu in ultimul rand a gardului viu. Folosind angajati specializati garantam calitatea lucrarilor efectuate.

 

Plantarea florilor

Plantarea florilor

Plantarea florilor

Florile sunt cele care dau viata unei gradini, unei terase sau a unei curti. Majoritatea florilor se planteaza toamna sau primavara, dar exista specii care pot fi plantate si pe parcursul anului. Daca plantele tinute in ghiveci sunt mai mici, transferarea lor in noul mediu se va realiza mult mai usor. Pentru a aveaa o gradina inflorita la sfarsitul de la primaverii pana la sfarsitul toamnei este recomandat sa se cultive flori anuale specifice anotimpului cald. Pentru a fi siguri ca florile sunt de calitate buna va recomandam sa achizitionati semintele, butasii si rasadurile din magazine specializate. Un alt factor important, este asigurarea umiditatii si luminozitatii corespunzatoare, pentru fiecare specie in parte.

Echipa noastra de specialisti va ofera sfaturi si solutii in acest domeniu.

 

Plantarea pomilor fructiferi

Plantarea pomilor fructiferi

Plantarea pomilor fructiferi

Este important ca pentru plantarea pomilor fructiferi sa se respecte mai multe etape: saparea gropilor, plantarea pomilor, pregatirea pomilor. Toate aceste etape sunt foarte importante si trebuie respectate. Saparea gropilor trebuie efectuata cu cateva luni inainte de plantarea pomilor. Astfel, se realizeaza sterilizarea locatiei unde va fi plantat pomul. Dimensiunea gropilor trebuie sa fie cat mai mare, in conformitate cu literatura de specialitate. Plantarea pomilor este operatiunea prin care pomul achizitionat dintr-o pepiniera este pozitionat in locul definitiv. Plantarea se poate efectua toamna si primavara devreme.

Echipa noastra de specialisti va ofera sfaturi si solutii in acest domeniu.

 

 

Plantarea arbustilor si a arbustilor decorativi

Plantarea arbustilor si a arbustilor decorativi

Plantarea arbustilor

Plantarea arbustilor decorativi presupune alegerea acestora (in functie de solul in care vor fi plantati si de clima din zona), alegerea momentului propice pentru plantarea acestora, alegerea spatiului si modului de plantare a arbustilor ornamentali. Arbustii trebuie alesi in functie de solul si clima zonei in care urmeaza a fi plantati. Daca solul poate fi remediat, in privinta climei nu se poate face nimic, si din acest motiv trebuie luate masuri de protectie pentru arbusti. Arbustii se planteaza in general primavara si toamna, si in conditii speciale se pot planta si in celalalte anotimpuri. In cazul arbustilor trebuie asigurate conditii de udare, curatare si ingrijire, iar pentru cei care nu suporta sezonul rece, trebuie avuta in vedere plantarea acestora in vase ce pot fi transportate sau invelirea acestora pe perioada anotimpului rece.

Echipa noastra de specialisti va ofera sfaturi si solutii in acest domeniu.

 

Plantarea gardului viu

Plantarea gardului viu

Plantarea gardului viu

Cea mai buna perioada pentru plantarea gardului viu este toamna, dupa caderea frunzelor. De asemenea, gardul viu se poate planta si primavara devreme. Trebuie urmarite urmatoarele aspecte pentru plantarea gardului viu: alegerea acestuia, specia dorita si intretinerea acestuia. Exista mai multe specii de gard viu, garduri inalte care asigura intimitatea, garduri vii joase care reprezinta zone excelente de a incadra portiuni de gradina, etc. De asemenea, alegerea gardului viu se realizeaza si in functie de tipul solului.

Echipa noastra de specialisti va ofera sfaturi si solutii in acest domeniu.

 

Pentru detalii suplimentare despre plantarea florilor, plantarea pomilor fructiferi, plantarea gardului viu si pentru alte operatiuni din aceasta gama va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact sau la numerele afisate mai jos,  prin e-mail sau folosind formularul din pagina de contact.

 

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
va ofera urmatoarea gama de servicii: amenajarea gazonului, intretinerea gazonului, plantarea pomilor si plantelor, amenajarea de pergole, leagane si foisoare, amenajari sisteme de irigatie, amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice, intretinerea livezilor si copacilor ornamentali,
servicii de deszapezire.

Zambet de Primavara - logo

C.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015
Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

 Investete in oameni

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Comments are closed