Sisteme de irigatie

Amenajari sisteme de irigatie Suceava

Amenajari sisteme de irigatie Suceava

Sisteme de irigatie Suceava

S.C. Zambet de Primavara S.R.L. va ofera servicii de amenajare a sistemelor de irigatie pentru gazon si nu numai. Sistemele de irigatie ofera posibilitatea de a utiliza terenul mai eficient, oferind astfel costuri de intretinere a culturilor mai mici si in acelasi timp, prelungind viata plantelor. Calitatea sistemelor de irigatie este data de mai multe criterii, firma noastra, folosind unele dintre cele mai eficiente sisteme. Va oferim consultanta, proiectarea sistemelor de irigatie, executia acestor sisteme si repararea acestora in cazul in care apare necesitatea.

 

 

 

S.C. Zambet de Primavara S.R.L.
va ofera urmatoarea gama de servicii: amenajarea gazonului, intretinerea gazonului, plantarea pomilor si plantelor, amenajarea de pergole, leagane si foisoare, amenajari sisteme de irigatie, amenajarea aleilor cu pavele, piatra, pavaje ecologice, intretinerea livezilor si copacilor ornamentali,
servicii de deszapezire.

Zambet de Primavara - logo

C.U.I: 34412871
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/374/24.04.2015
Str. Aleea Vamii nr. 10
Cod Postal: 727525
Loc. Scheia, jud. Suceava
Telefon de contact: 0720.682.710

 

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Titlul proiectului: “Economia sociala e sansa ta”
Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Comments are closed